Monday, 6 June 2011

big game tonight :)

TERENGGANU FC

okay . malam ni perlawanan paling penting kot dalam saingan liga super . TERENGGANU VS KELANTAN .dulu memang aku sokong kelantan . hahahah tapi sekarang terengganu pon dah semakin hebat do . aku dah tak sokong kelantan . ini bolasepak je okay , tak masuk hal politik HAHAHAHAH . harap dapat kalahkan sang kijang gedebel tuh . diorang memang best , tapi kita lagi best lah wahai penyu . ashaari , hadi yahya  score lah banyak2 malam ni . lepas dapat taktha LIGA SUPER , lepas ni kita berjuang dekat BUKIT JALIL pulak untuk PIALA FA deh . doksoh debbo2 sangat lah , kelatang x rop mane pong . jetik batu jerit jugok HAHAHAHA . kepada kapten TERENGGANU , jage beteng mollek deh , jangang wi idlang busuk sumbat gol . ramalan aku TERENGGANU 2-1 KELANTAN . tu pon gol sendiri dari defend terengganu . HAHAHAHAHA . okay jom kita tengok ASTRO ARENA . tadi ade orang nk ajak aku turun stadium , tapi rasa macam malas pulak , maklumlah lawan kelantan ni bro , memang ramai gila orang . goodluck TERENGGANU FC , tranung nellang !! 

2 comments:

  1. hahahaha bace the latest entry . malas nk jawab hahaha

    ReplyDelete