Monday, 28 May 2012

The Latest Mosque

Assalamualaikum dunia blog:)

sekian lama terpisah dek kesibukan hidup yang teramat sangat mengalahkan presiden zimbabwe , telah membawa aku keserata dunia , dan harini aku nekad ingin mengongsikan setiap detik hidupku yang berlalu dengan seluruh dunia . AMBOI tak payah gedik sangat . HAHAHA . tapi seriously memang busy pon hidup sekarang ni , dengan persediaan STAM , ni pon baru lepas mid-year exam . MUET pon dah hampir menjelma tapi english aku masih sama macam aku derjah satu dulu . tak berubah . tapi aku akan sentiasa meng'improve'kan english aku dari masa ke semasa :)

so post kali ni memang post wajib bagi aku . haha . dikesempatan ni , aku nak ucapkan JUTAAN TAHNIAH BUAT kakanda ku yang disayangi , yang telah melangusngkan perkahwinan dengan gadis idamanya pada 26 MEI baru-baru ini :)

Syed Mohd Nurulhadi B. Syed Husin
&
Sharifah Izyan Farha Bt. Syed Ahmad Bakery

semoga hubungan kalian dapat diterapkan dengan unsur-unsur islam dan sentiasa didalam rahmat Allah S.W.T serta sentiasa mendapat redha dan doa dari ibubapa kalian :) semoga cepat dapat baby , dan dimurahkan rezeki . kami adik beradik sentiasa mendoakan kesejahteraan masjid yang baru dibina ini .
jaga bini leklok tu , HEHEHEHE .

*lepas ni turn aku , yeay *

disini aku nak sharekan beberapa gambar *precious moment* yang sempat aku rakamkan , walaupun gambar tak berapa cantik , aku harap gambar ni dapat meluahkan betapa happy dan excitednye kami  dengan pembinaan masjid baru ni . HEHE , 


PART 1 - Majlis Pernikahan 


saat-saat terakhir bujang

abang-abang & abi  

boys :) 

 muka cuak !

gelang & cincin 


tangisan Abi masa akad nikah 


aku terimah nikahnya ...





sweet tak :)

kak yan


kek keras 

hoho 



kakya :)


umi & abi


PART 2 - Majlis Perkahwinan 


umi & abang tinggg


kak ya & husband

greenies


ayahnda


kak ya bersama hero-hero



Hang Jebat ke ?


Abang Lim's family


umi abi <3

Raja Sehari dua hari tiga hari






















tunggu PART 3 akan diupdate akan datang .
so semua dijemput datang kerumah aku pada 2 JUN ini bagi majlis menyambut menantu :)
datang tau jangan tak datang