Monday, 31 October 2011

AKU COPY PASTE NI TAPI SUMPAH LAWAK


#Soalan Bangang Yang Buat Orang Bengang


1)Bile orang nampak kau baring tutup mate:
S: kau tidur ke?
J : tak la,aku training macam mane nak mati nanti.

2)Imagine kau bawak tv ko yang rosak jumpa technician suruh repair,die mesti tanye gak:
S: nk repair tv ke?
J: tak la,aku bosan! so saje aku bawak tv ni jalan-jalan.

3)Time kau bangun tido, terus si bodo tanye kau:
S: ko da bangun?
J: ish,aku tengah tido sambil jalan la bodo

4)Kwn kau call telefon rumah kau:
S : mane kau?
J : sini, kt bus stop!!!

5) kau tengah sidai baju kat luar rumah, tiba-tiba jiran kau lalu
S: Sidai baju ke?
J : Tak lah, tengah baring-baring je.

6) kawan kau nampak kau tengah duduk sambil tengok tv
S : tengah tengok tv ke?
J : tengah makan la bongok..

7)Diorang nampak kau keluar dari bilik mandi basah-basah:
S: kau baru mandi ke?
J: mana ade,aku jatuh dalam lubang jamban tadi!

8)Kau di dalam toilet,pintu berkunci,ade gak orang ketuk pintu dan tanye:
S: ada orang tak?
J:( Suare Manja ) mne ade org!! taik yg bercakap ni!!! Grrr

1 comment:

  1. kah3... yg last tu paling kemahhhh :P taik yg bercakap :P lol

    ReplyDelete